Noul site ScriuCod

Noul site ScriuCod

Scris de Gabriel, 03 Jun 2020

Începuturile ScriuCod

Uitându-ma un pic în urmă, în toate materialele prezente, toate proiectele desfășurate, zecile de comentarii, zâmbete, postări… nu pot să nu observ entuziasmul cu care ScriuCod a fost pornit în urmă cu 4 ani, având momentul lui de glorie și ambiție.

Format dintr-o mână de oameni cărora le mulțumim, ScriuCod a trecut prin etapele firești de creștere, acolo unde încerci, înveți și încerci din nou până înțelegi care este nevoia și soluția deopotrivă.

Provenit din conjunctura AgileHub, ScriuCod a fost creat să pună la dispoziție specialiști din domeniul IT celor ce doresc să treacă printr-un proces de reconversie profesională într-un timp cât mai eficient, ghidându-i spre o carieră.

Reconversie profesională în IT

Prin volumul de cursuri și experiența acumulată am dezvoltat și simplificat procesul de reconversie profesională, astfel că azi toate programele noastre parcurg o structură în patru pași. Cunoaștere > Inițiere > Specializare > Consiliere

Suntem pasionați de programare și tehnologie, ne place inovația și continuu dezvoltăm materiale noi. Pentru început avem două cursuri active și unul în construcție:

Cursuri de programare pentru copii

O decizie importantă în ceea ce privește cursurile pentru copii o reprezintă orientarea către platforme gratuite, accesibile oricărui copil. Ne dorim ca abordarea noastră de mentorat să le ofere copiilor curiozitatea și informațiile necesare pentru a se documenta și singuri în funcție de timpul disponibil.

Pentru copii avem următoarele cursuri:

Pasiune, distracție și cod

Acum avem și un blog, unde o să scriem despre ce ne place, ce apare nou și ce ar putea să fie un nou obiectiv pentru voi cei ce ne urmăriți.

O să dezvoltăm o comunitate activă de juniori și adulți cu pasiuni comune în programare, dezvoltare jocuri, robotică sau imprimate 3D. O comunitate care să poată să crească împreună, să împartă idei, să găsească soluții la probleme și mai ales să învețe că și din greșeli se poate învăța.

Prin noua structură și organizare o să fim mai vizibili și activi astfel că o să ne întâlnim la evenimente, o să ne vedem online de oriunde, o să organizăm ateliere și tabere de programare, tutoriale și chiar mai mult de atât.

Dacă aveți idei, propuneri sau sugestii pentru noi, ne puteți contacta folosind formularul de contact

Etichete

update news

Comentarii