Initiere si specializare
in C#

C# este unul dintre cele mai populare limbaje de programare și poate fi folosit la diverse lucruri, incluzând aplicații de mobil si web, dezvoltare de jocuri sau programe integrate.

Programează o sesiune
Initiere si specializare<br/>in C#

Ce presupune acest program?

O să înveți conceptele fundamentale ale programării în C# și o să poți scrie propriile programe. Cu noi o să construiești multiple proiecte ce te vor ajuta să aplici pentru o poziție de debutant în industria IT.

Inițiere în programare

Construit pentru a ușura tranziția și integrarea discipolului în mediul de programare, o sa începem prin a exersa logica din programare prin jocuri și aplicații interactive.

Fără cod și cu exerciții grafice, punem accent pe învățare vizuală prin care receptarea, prelucrarea, stocarea și reactualizarea informației se realizează mult mai eficient.

Inițierea în programare necesită între 40-80 de ore de scris cod: 20% cu mentor, 80% acasă.

Inițiere în programare
Specializare în C#

Specializare în C#

Cu noțiuni de baza în programare, facem primul program în C#.

Începem să lucram pe proiectele tale descoperind tehnologii noi, aplicații și soluții tehnice care ne ușurează munca, o fac mai sigură și mai rapidă. Scopul este ca dificultatea proiectelor tale să crească împreună cu complexitatea și utilitatea lor, pornim cu un simplu calculator și ajungem să facem algoritmi si programe care colectează date de pe internet, descarcă videoclipuri de pe youtube sau analizează baze mari de date.

Programare necesită între 250-400 de ore de scris cod: 20% cu mentor, 80% acasă.

Mentorat și Consiliere

Abordarea noastră îmbină instructajul, mentoratul și coaching-ul într-o rețetă unică pentru fiecare discipol.

Să înveți un limbaj de programare nu este ușor dar poate fi distractiv, plăcut și pentru asta o să fim alături de tine, de la începutul și până la finalul programului.

În felul acesta vrem să te învățăm să înveți programare, să fii sigur pe cunoștințele acumulate prin proiectele terminate la noi. Te ajutăm să îți construiești un profil cu un portofoliu bogat și cu care să aplici la viitoarele locuri de muncă din IT.

Mentorat și Consiliere

Etapele de desfășurare

Course Checkups
Sesiune de cunoaștere
Inițiere în programare
  • Concepte de programare
  • Exercitii utilizând blocuri de cod
Programare
  • Sintaxa C#
  • Principiile programării orientate pe obiecte
  • Mediu de dezvoltare
  • Management de resurse
Consiliere la angajare
  • CV și portofoliu
  • Pregătire pentru interviuri

Dacă dorești mai multe informații ne poți contacta!

Întrebări frecvente

De când pot să încep?
Contactează-ne și programăm o sesiune de cunoaștere. Putem începe oricând!
Pentru cine se potrivește acest curs?
Chiar dacă programul este construit pentru reconversia profesională și are ca scop pregătirea discipolului pentru susținerea unor interviuri în IT, audiența nu este limitată.
Contează vârsta la care încep?
Cursul a fost testat cu succes pe persoane de vârste cuprinse între 16 și 40 de ani. Dacă ești o persoană deschisă și curioasă, putem să lucrăm și înafara acestei categorii de vârstă.
De ce am nevoie ca să învăț?
Ai nevoie doar de un laptop, să știi să folosești un calculator și noțiuni elementare de engleză. Pe lângă asta ai nevoie de timp, perseverenţă și continuitate pentru studiu și lucru.
Trebuie să știu informatică sau matematică?
Cursul este adaptat pentru începători, persoane care nu au experiență în programare sau o facultate terminată dar sunt dispuși să investească timp în studiu și lucru. Ai nevoie doar de noțiuni de aritmetică și logică.
La ce poate fi folosit C#?
Îl poți folosi la diverse proiecte personale sau la locul de muncă unde poți să simplifici și să automatizezi procese repetitive, plictisitoare și care consumă timp.

Poți să construiești aplicații de mobil, web sau console, jocuri, programe integrate sau servicii Cloud, IoT sau A.I.