Inițiere și specializare
în Python

Python este perfect pentru începători, fiind construit pe înțelesul oricărui vorbitor de limba engleză, este ușor de citit și înțeles chiar și fără cunoștințe în programare.

Programează o sesiune
Inițiere și specializare<br/>în Python

Ce presupune acest program?

Scopul nostru este de a arătam că programarea nu este grea și poate fi distractivă. O să lucrăm împreună, activ și practic la proiecte tale care vor deveni portofoliu tău. Chiar dacă Python este primul limbaj de programare învățat de tine, nu va fi și ultimul fiindcă cu noi, mai important decât orice, vei învăța să înveți singur.

Inițiere în programare

Construit pentru a ușura tranziția și integrarea discipolului în mediul de programare, o să începem prin a exersa logica din programare prin jocuri și aplicații interactive.

Fără cod și cu exerciții grafice, punem accent pe învățare vizuală prin care receptarea, prelucrarea, stocarea și reactualizarea informației se realizează mult mai eficient. Treptat începem să lucrăm și cu linii de cod și ne inițiem cunoștințele în limbajele de programare HTML, CSS și JavaScript.

Inițierea în programare necesită între 40-80 de ore de scris cod: 20% cu mentor, 80% acasă.

Inițiere în programare
Specializare în Python

Specializare în Python

Cu noțiuni de baza în programare, facem primul program în Python.

Începem să lucrăm pe proiectele tale descoperind tehnologii noi, aplicații și soluții tehnice care ne ușurează munca, o fac mai sigură și mai rapidă. Scopul este ca dificultatea proiectelor tale să crească împreună cu complexitatea și utilitatea lor, pornim cu un blog și ajungem la un portal analitic unde analizăm volume mari de date.

Programare necesită între 250-400 de ore de scris cod: 20% cu mentor, 80% acasă.

Mentorat și Consiliere

Abordarea noastră îmbină instructajul, mentoratul și coaching-ul într-o rețetă unică pentru fiecare discipol.

Să înveți un limbaj de programare nu este ușor dar poate fi distractiv, plăcut și pentru asta o să fim alături de tine, de la începutul și până la finalul programului.

În felul acesta vrem să te învățăm să înveți programare, să fii sigur pe cunoștințele acumulate prin proiectele terminate la noi. Te ajutăm să îți construiești un profil cu un portofoliu bogat și cu care să aplici la viitoarele locuri de muncă din IT.

Mentorat și Consiliere

Etapele de desfășurare

Course Checkups
Sesiune de cunoaștere
Inițiere în programare
  • Descoperirea programării prin joacă
  • Introducere în front-end HTML, CSS și JavaScript
Specializare în Python
  • Prima linie de cod până la primul proiect în Python
  • Django în dezvoltarea de aplicații web
  • Mediu de lucru, versionare cu GIT și debugging
  • Configurare de server și mediu de producție
Consiliere la angajare
  • CV și portofoliu
  • Pregătire pentru interviuri

Dacă dorești mai multe informații ne poți contacta!

Întrebări frecvente

De când pot să încep?
Contactează-ne și programăm o sesiune de cunoaștere. Putem începe oricând!
Pentru cine se potrivește acest curs?
Chiar dacă programul este construit pentru reconversia profesională și are ca scop pregătirea discipolului pentru susținerea unor interviuri în IT, audiența nu este limitată.
Contează vârsta la care încep?
Cursul a fost testat cu succes pe persoane de vârste cuprinse între 16 și 40 de ani. Dacă ești o persoană deschisă și curioasă, putem să lucrăm și în afara acestei categorii de vârstă.
De ce am nevoie ca să învăț?
Ai nevoie doar de un laptop, să știi să folosești un calculator și noțiuni elementare de engleză. Pe lângă asta, ai nevoie de timp, perseverenţă și continuitate pentru studiu și lucru.
Trebuie să știu informatică sau matematică?
Cursul este adaptat pentru începători, persoane care nu au experiență în programare sau o facultate terminată dar sunt dispuși să investească timp în studiu și lucru. Ai nevoie doar de noțiuni de aritmetică și logică.
De ce e bine să încep programarea cu Python?
Este ușor de citit și de înțeles, accentul fiind pus pe cuvinte și nu pe simboluri, se învață ușor și este foarte puternic încât poți să construiești aplicații web, programe și să automatizezi orice proces plictisitor. Îl poți folosi la școală, la birou sau acasă, ușor de instalat și de executat.
Cât de repede se învață?
Pentru fiecare ședință de ScriuCod ai nevoie de cel puțin 8 ore de lucru acasă. Pentru a stăpâni limbajul de programare și a aplica pentru poziții de debutant ai nevoie de 3 sau 4 aplicații în portofoliu și de peste 300 de ore de programare.
La ce poate fi folosit Python?
Îl poți folosi la diverse proiecte personale sau la locul de muncă unde poți să simplifici și să automatizezi procese repetitive care consumă timp și sunt plictisitoare.

De la o simplă telecomandă, un generator de parole sau un calculator poți să ajungi să faci un sistem de monitorizare trafic, gestiune depozit, activități sau automatizarea liniilor de producție, programare roboți și inteligentă artificială.

Python stă la baza multor aplicații comune cum ar fi Instagram, Google, Spotify, Netflix, Uber, Dropbox, Pinterest, WantToLearn, Instacart, Reddit, NASA.