Orientare în programare și consiliere la angajare

Sesiunile de consiliere vin în întâmpinarea întrebărilor cele mai importante din acest parcurs "cu ce să încep ?","sunt pregătit să caut un job ?" completând cursurile de programare.

Începe acum
Orientare în programare și consiliere la angajare

Ce presupune acest program?

Am construit acest program ca să venim în ajutorul celor care au nevoie de suport profesional pentru a decide mai bine direcția de dezvoltare sau pregătirea lor pentru susținerea unor interviurilor din industria IT.

Orientare în programare

Fiind la zi cu necesitățile industriei IT, prin mentorii noștri îți oferim sprijinul necesar dezvoltării tale profesionale. Te ajutam sa te orientezi mai bine spre scopurile dorite; se definește un job de debutant și identificăm nevoile pentru a aplica pentru această poziție. Te ajutăm să navighezi prin multitudinea de cursuri, limbaje de programare sau tehnologii și să te poți concentra la ce este important pregătirii tale conform cerințelor date de angajatori.

Într-o carieră de succes este important să ajungi să faci ceea ce-ți place, să îți aducă satisfacție iar contextul să fie unul propice dezvoltări tale. Ne petrecem mai mult de 25% din timp într-un mediu de lucru și chiar dacă programarea nu este ușoară ea poate fi distractivă și plăcută.

Orientare în programare
Consiliere în angajare

Consiliere în angajare

Putem cataloga experiența în doua categorii: experiența cu tehnologie și experiența la interviuri.

Echipa noastră poate acoperi aceste aspecte având deopotrivă programatori cu experiență și programatori ce au trecut prin reconversia profesională oferindu-și propria viziune despre efort și răsplată.

Tehnologie
  • Obiective segment angajare
  • Analiza pregătire tehnica
Prezentare si interviu
  • Metode de identificare potențiali angajatori
  • Materiale de prezentare (portofoliu, CV, scrisoare de intenție)
  • Realizare interviu, feedback

Programează o sesiune de consiliere acum!

Întrebări frecvente

Exista un număr minim de sesiuni?
Pachetul include o sesiune de cunoaștere și alte 3 sesiuni. Dacă este necesar, acestea se mai pot suplimenta cu un cost de 150 de lei pe sesiune.
Sesiunile sunt de grup?
Nu, acest program este personalizat.
Anterior trebuie să fi participat la programele ScriuCod?
Nu, dar o sa trecem printr-o sesiune de cunoaștere.
Pot plăti eșalonat? 
Nu. Plata se efectuează integral și în avans.
Pentru cine se potrivește acest program?
Acest program este recomandat dacă ai finalizat cel putin 2 proiecte și ai cunoștințe de baza într-un limbaj de programare și urmărești ocuparea unei poziții de debutant în industria IT.

Putem lucra și cu persoane autodidacte care nu au proiecte finalizate. În acest caz, sesiunile se vor eșalona pe o perioadă în care lucrezi la proiectele tale având suportul nostru, iar programul se va închide cu pregătirea și consilierea în angajare.