Despre noi

Echipa noastră este una restrânsă, nu avem un profil ce a plecat exclusiv din aspectul tehnologiei în schimb a ajuns aici.

Ce ne propunem ? Care este experiența noastră ? Ce proiecte se desfășoară ?
Despre noi

Misiune

Având în primul rând o pasiune spre tehnologie obiectivul nostru este să aducem cât mai mulți oameni în aceasta “lume”. Impactul tehnologiei face partea din viața noastră din ce în ce mai mult, de aceea suntem determinați să dezvoltăm acest aspect.

Experiență

Echipa noastră are în componență programatori cu o experiență de peste 10 ani în zona tehnologiei și membri ce au trecut prin procesul de reconversie profesională și odată cu asta au înțeles că nu sunt singurii care pot face asta și pot să își ofere experiența mai departe.

Programe desfăsurate

Ne axăm pe două linii de dezvoltare, una ce se orientează către adulți și cealaltă către copii.

ScriuCod - Are ca obiectiv principal pregătirea adulților cu vârste începând de la 18 ani cu scopul de orientare sau reorientare profesională reprezentând primul pas spre o meserie în acest domeniu.

ScriuCod Junior - Dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani își propune să aducă copii în lumea tehnologiei cu rolul de a le deschide apetitul și a le dezvolta înțelegerea asupra tehnologiei.