Vrei să fii partenerul nostru?

Suntem experți în educație, și totodată, experți în management și programare. Cunoaștem costurile ridicate pentru inițierea unei persoane în IT, însă noi am creat o abordare inedită, mai puțin costisitoare și cu rezultate foarte bune în materie de reconversie profesională.

Scrieți-ne!

La ce fel de parteneri ne-am gândit noi?

  • firme de IT, recrutare, formare, consultanță și consiliere;
  • școli și universități;
  • independenți și persoane fizice autorizate pasionate de educație și tehnologie;
  • fundații și asociații;

Asociația AgileHub

Asociația AgileHub este o organizație non-guvernamentală, apolitică și independentă, formată în 2013 în Brașov, cu principalul scop de a oferi gratuit, sub diferite forme de educație, pregătire atât în domeniul tehnologiei informației cât și în modul în care activitatea și proiectele sunt desfășurate în organizații.

Anticafe AgileHub

Anticafe AgileHub vă oferă spațiul și condițiile de care aveți nevoie atunci când vreți să vă relaxați, să munciți, să studiați sau să vă întâlniți cu alte persoane. La noi vă așteaptă o grădina mare și încăperi dichisite cu care sperăm să vă răsfățăm privirea și mintea. Și tot la noi veți găsi cărți, ceaiuri,cafea, fursecuri, fructe, alături de ustensilele specifice muncii la birou: acces internet, imprimantă și scanner. Iar dacă cumva ceva ne lipsește, sunați-ne să vedem dacă putem face ceva. Sau veniți direct cu ce aveți nevoie. În acest mediu fiecare este atent să nu-l deranjeze pe celălalt. Folosim un limbaj cald, constructiv și îngrijit, se fumează doar în spațiul special amenajat și nu se vine cu animale, alcool sau alimente puternic odorifice.