Specializare în programare

După finalizarea etapei de inițiere în programare, de-a lungul unei perioade de 10 săptămâni, discipolul își poate continua formarea specializându-se în diverse arii de interes. Pornind de la aceste arii de interes, pe baza programelor educaționale de care dispunem, se creează strategia de specializare dedicată elevului.

Succesul abordării noastre constă în următoarele:

  • Strategia de specializare ține cont, atât de interesul de dezvoltare al elevului, cât și de cele învățate în perioada de inițiere. Totodată, dacă cursantul vizează reconversia profesională, la această etapă, se definește un job de debutant spre care va tinde;
  • La ScriuCod suntem experți în arta învățării. Abordarea noastră îmbină instructajul, mentoratul și coaching-ul într-o rețetă unică pentru fiecare discipol;
  • În funcție de foaia de parcurs, sunt necesare între 40-100 de ore de muncă + teme.
  • În funcție de numărul de ore de muncă, prețul poate varia. Inițial ne-am propus să scriem pe pagina principală între 2000 și 3000 de lei, dar pentru a evita orice confuzie, am afișat prețul cel mai mare.

Întrebări frecvente

  • Câte ore de lucru sunt incluse în program? Specializarea include între 20 și 60 de ore de mentorat la ScriuCod. În medie, pentru fiecare oră petrecută la ScriuCod trebuie să lucrezi măcar 8 ore acasă. Pentru a considera specializarea finalizată este nevoie să practici între 100 și 200 de ore de programare.
  • Instructajul are loc în cadrul unui curs clasic? cu formator, agendă, suport de curs, etc.?Nu. La ScriuCod se lucrează cu o singură persoană sau în grupe de cel mult 5 persoane, tipic ședințelor de meditații. Optim, sesiunile vor avea câte 3 participanți, însă nu excludem posibilitatea de a suplimenta cu unul sau două locuri atunci când din diverse accidente cineva trebuie să recupereze.
  • Trebuie să vin cu calculatorul personal?Îți oferim noi un calculator dacă nu dispui de unul. Însă ar fi de preferat să vii cu același calculator pe care vei repeta și acasă.
  • Sunt suficiente meditațiile sau trebuie să lucrez și singur?Programul necesită să investești încă de două ori același timp pe care-l petreci la ScriuCod. De exemplu, pentru fiecare 4 ore la ScriuCod, acasă ți-ar prinde bine să repeți și să încerci lucruri noi cam 8 ore până la următoarea întâlnire.
  • Pot plăti eșalonat? Da. În funcție de situație, se poate plăti în 2, 5 sau 10 rate. Plata este efectuată mereu în avans.
  • Am văzut că prețul este variabil. Cum se calculează?În urma evaluării obiectivului țintă și în funcție de experiența avută de-a lungul inițierii în programare, vom face o evaluare mai precisă a numărului de ore necesare. Este important de știut că vei cunoaște costul total înainte să te angajezi la vreo specializare.

Condiții de participare

Înscrie-te!