Primii pași în tehnologie
pentru copii

Cursuri de programare și robotică pentru cei mici - utilizăm platforme gratuite, accesibile celor mici și de acasă, fără niciun cost.

Încearcă o sesiune gratuită!
Primii pași în tehnologie<br />pentru copii

Cursuri de programare și robotică

Prin cursurile noastre dorim să oferim o experiență diversificată în ce poate să facă tehnologia oferind diverse “specializări” în funcție de ce latura le-a plăcut mai mult copiilor. Grupele ScriuCod Junior sunt de maxim 4 copii, încurajăm creativitatea și lucrul în echipă oferind o programă flexibilă, dezvoltând abilitățile celor mici.
Programare pentru copii

Programare pentru copii

Un prim pas în lumea tehnologiei luând contact cu un limbaj de programare de bază ce oferă o idee generală despre programare, ce implică, cum se fac jocurile din ziua de asta și care este logica de bază din spatele lor. În același program ne propunem să familiarizăm copiii cu perifericele, aspect care în viitor va fi mai mult decât util.

Mai mult

Robotică și senzori pentru copii

Cea mai ușoară tranziție de la concept la cod este oferită de către Micro:bit. Versatil prin posibilitatea de a lucra sub forma cod sursă sau blocuri stil puzzle oferă cea mai ușoară tranziție din aspectul digital al programării în vizualizarea reală, palpabilă a progresului făcut. Acesta poate fi combinate cu o serie de senzori și accesorii pe care le punem la dispoziție pentru a-i crește și mai mult versatilitatea.

Mai mult
Robotică și senzori pentru copii